Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumfriesland.nl


  Mediums uit Friesland geven nu hulp
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Arend
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumfriesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Arend
  Ervaring met medium Arend
  Hoi Arend
Hoe je het doet weet ik niet maar je slaagt de bal er niet naast morgen mag ik gaan kijken naar een huis.
En ja die boot zal dan een ferry hebben geweest he.
Bedankt Arend.




Ervaring van Rita met medium Arend   Ervaring van Rita met medium Arend   Ervaring van Rita geplaatst op 19 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met medium Arend
  Ervaring met medium Arend
  Arendt's oog ziet wat jij nog niet ziet aankomen. Fascinerend hoe hij zaken kan aangeven waarvan je nog niets had kunnen vermoeden. Het bericht dat eraan komt, dat komt ook echt. Let op elke opmerking want alles blijkt in de toekomst op feiten te slaan die je vooraf niet had kunnen bevatten.




Ervaring van Jan met medium Arend   Ervaring van Jan met medium Arend   Ervaring van Jan geplaatst op 11 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met medium Arend
  Ervaring met medium Arend
  Hoi Arend, zoals steeds moet ik weer effe puzzelen.
Maar het valt altijd op zijn plek.
Bedankt grt Rita.




Ervaring van Rita met medium Arend   Ervaring van Rita met medium Arend   Ervaring van Rita geplaatst op 5 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met medium Arend
  Ervaring met medium Arend
  Goedemorgen, je bent zeer goed Arend, soms moet ik nadenken maar dan zie ik het licht. Bedankt grt Rita.




Ervaring van Rita met medium Arend   Ervaring van Rita met medium Arend   Ervaring van Rita geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met medium Arend
  Ervaring met medium Arend
  Ik zag het niet, maar Arend wel. En hij bleef erbij. Nu zes maanden later is het precies zo gelopen zoals hij aangaf en het resultaat dat hij zag is er. Wil je meer zekerheid, dan kan dat ook .Arend bevestigt keer op keer wat hij ziet en vindt. Het klopt. Top medium.




Ervaring van Jon met medium Arend   Ervaring van Jon met medium Arend   Ervaring van Jon geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met medium Arend
  Ervaring met medium Arend
  Zojuist emailconsult van Arend gekregen. en ik sta letterlijk met mn mond vol tanden.

Wat ben jij waanzinnig goed zeg. Jij gaf aan dat het hart bij werk ligt. R. Is inderdaad mijn collega. Ook werken we beide voor de overheid. Jij bent echt echt echt enorm goed. Dankjewel.




Ervaring van Danielle met medium Arend   Ervaring van Danielle met medium Arend   Ervaring van Danielle geplaatst op 26 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met medium Arend
  Ervaring met medium Arend
  Er bestaan mediums maar arend ziet alles heel duidelijk over personen ik sta verbaasd.




Ervaring van Anoniem met medium Arend   Ervaring van Anoniem met medium Arend   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met medium Arend
  Ervaring met medium Arend
  Ongelooflijk, wat Arend allemaal zag verleden en toekomst. Heb er geen woorden voor. Chapeau. T.




Ervaring van T met medium Arend   Ervaring van T met medium Arend   Ervaring van T geplaatst op 28 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met medium Arend
  Ervaring met medium Arend
  Hoi Arend, allereerst bedankt. Maar voor nu nogal allemaal moeilijk te vaten, maar tijd brengt raad. Fijn weekend.




Ervaring van Rita met medium Arend   Ervaring van Rita met medium Arend   Ervaring van Rita geplaatst op 30 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met medium Arend
  Ervaring met medium Arend
  Arend heeft echt een klein stukje toekomst laten zien. Met een positief einde in ieder geval. ik laat het zeker weten wanneer dit uitkomt. Ik kan een hele lange tekst maken want ik ben zeer onder de indruk. Absoluut een aanrader en dank je wel.




Ervaring van Anoniem met medium Arend   Ervaring van Anoniem met medium Arend   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met medium Arend
  Ervaring met medium Arend
  Gisteren een mooi en helder gesprek gehad met Arend. Rustig en met humor. Alles klopte wat hij vertelde en ga vol vertrouwen de komende weken in en benieuwd natuurlijk naar de afloop. Arend gaf nog wel een mooie opmerking mee: "Als je met de hond slaapt krijg je zijn vlooien" Nog nooit deze opmerking gehoord maar hij is wel Raak.




Ervaring van Ineke met medium Arend   Ervaring van Ineke met medium Arend   Ervaring van Ineke geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met medium Arend
  Ervaring met medium Arend
  Arend voor de eerste keer gesproken. Hij was eerlijk en het verliep zoals hij voorspelde.
Ongelovelijk. Ik ga je nogmaals bellen.




Ervaring van Si met medium Arend   Ervaring van Si met medium Arend   Ervaring van Si geplaatst op 13 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met medium Arend
  Ervaring met medium Arend
  Dank je Arend. Jij kan echt goed invoelen waar het probleem ligt en je geeft echt concrete tips om mee aan de slag te gaan. Ivm roodheid linkeroog lid geblokkeerde zenuw.




Ervaring van Anoniem met medium Arend   Ervaring van Anoniem met medium Arend   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met medium Arend
  Ervaring met medium Arend
  Super speciale gave dankje voor de mooie tip rug tegen boom. topmedium.




Ervaring van Inge met medium Arend   Ervaring van Inge met medium Arend   Ervaring van Inge geplaatst op 1 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met medium Arend
  Ervaring met medium Arend
  Ik ben dus blij met wat Arend gezegd heeft. Een bevestiging van mijn gevoel. En zijn humor is geweldig :).




Ervaring van Defeevandeberg met medium Arend   Ervaring van Defeevandeberg met medium Arend   Ervaring van Defeevandeberg geplaatst op 12 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met medium Arend
  Ervaring met medium Arend
  Helemaal tevreden over de reading van medium Arend. Het klopte wat hij zag en dat geeft vertrouwen dus ik bel zeker terug als de toekomstvoorspelling uitkomt. Of misschien wel eerder :).




Ervaring van D. met medium Arend   Ervaring van D. met medium Arend   Ervaring van D. geplaatst op 11 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met medium Arend
  Ervaring met medium Arend
  Hierbij laat ik graag weten dat ik heel tevreden ben over Arend als medium omdat hij op verzoek heel goed kan meekijken in mijn leven en precies kan aangeven waar de schoen wringt en met name ook bij wie. Ook kan hij meten waar iemand zit in zijn of haar ontwikkeling qua trillingsniveau en dat is een hele nuttige tool om te checken of je bewustzijn groeit van gesprek naar gesprek.




Ervaring van D. met medium Arend   Ervaring van D. met medium Arend   Ervaring van D. geplaatst op 11 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met medium Arend
  Ervaring met medium Arend
  Dag Arend. Zo leuke en eerlijke (minder leuke) voorspellingen. Jouw eerlijkheid is wat me echt helpt. Ik kon je niet meer bedanken. Bij deze veel dank aan u.




Ervaring van Anoniem met medium Arend   Ervaring van Anoniem met medium Arend   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met medium Arend
  Ervaring met medium Arend
  Arend zegt eerlijk de waarheid, ook al is die soms moeilijk om aan te horen. Zijn eerlijke antwoorden leiden echter tot noodzakelijke inzichten.




Ervaring van Artemis met medium Arend   Ervaring van Artemis met medium Arend   Ervaring van Artemis geplaatst op 3 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met medium Arend
  Ervaring met medium Arend
  Was heel aangenaam verrast, hij had meteen door wat er speelde bij mij. Het was een aangenaam gesprek en heel begrip vol.
Ga het zeker nog terug doen. Dank u wel.


.




Ervaring van Christiane met medium Arend   Ervaring van Christiane met medium Arend   Ervaring van Christiane geplaatst op 2 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met medium Arend
  Ervaring met medium Arend
  Zeer helder en duidelijk zonder al te veel te zeggen. Aanrader.




Ervaring van Anoniem met medium Arend   Ervaring van Anoniem met medium Arend   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met medium Arend
  Ervaring met medium Arend
  Arend heeft gelijk gekregen met timing van mijn liefdesleven. Laatste twee weken van september zou ik antwoorden en inzichten krijgen, oktober meer stabiliteit. September is uitgekomen, en nu oktober :).




Ervaring van Sell met medium Arend   Ervaring van Sell met medium Arend   Ervaring van Sell geplaatst op 2 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met medium Arend
  Ervaring met medium Arend
  Arend is een ongelooflijke correcte helderziende met een geweldig inzicht en hoog intensief gevoel. Beantwoord al je vragen zodat je inhoudelijk een beeld krijgt van wat er nu gaande is tot de afloop van je probleem. Hij is super bedankt en wat een gave.




Ervaring van Edith met medium Arend   Ervaring van Edith met medium Arend   Ervaring van Edith geplaatst op 22 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met medium Arend
  Ervaring met medium Arend
  Ben zeer onder de indruk van Arend zijn gave. Als een verkenner die jou vooruit loopt op een donker pad laat hij je de mogelijkheden zien. De uitleg is zo helder dat je na het gesprek de route kent en met wat meer zekerheid, voorbereid je weg kan vervolgen. Zeer goed medium.




Ervaring van Jim met medium Arend   Ervaring van Jim met medium Arend   Ervaring van Jim geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met medium Arend
  Ervaring met medium Arend
  Medium Arend kijkt op een rustige manier naar de vraag en heeft de items benoemd en gezien dat mijn toekomst goed is. Het is weliswaar een soort bevestiging maar toch klasse gezien.
De vinger op de zere plek gelegd en benoemd. Dank je wel ik bel zeker nog eens terug.




Ervaring van Josje met medium Arend   Ervaring van Josje met medium Arend   Ervaring van Josje geplaatst op 16 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met medium Arend
  Ervaring met medium Arend
  Zeer snel had hij door wat er op een dieper niveau speelde. Zeer inlevend ook wat zeer prettig is. Ik heb veel mediums gesproken, maar hij voelt echt als 1 van de betere. Ik zou zeggen een echte aanrader.
Veel liefs.




Ervaring van Nicole met medium Arend   Ervaring van Nicole met medium Arend   Ervaring van Nicole geplaatst op 13 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumfriesland.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumfriesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumfriesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumfriesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden