Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumfriesland.nl


  Mediums uit Friesland geven nu hulp
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium May%20Kensley
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumfriesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium May Kensley
  Ervaring met medium May Kensley
  Dankjewel voor een interessant gesprek.
Ik ga zeker aan de slag met mijn gaven.
Ik weet dat ze er zijn en dat het kan.
Go with the flow
Liefssss.




Ervaring van Christa met medium May Kensley   Ervaring van Christa met medium May Kensley   Ervaring van Christa geplaatst op 13 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met medium May Kensley
  Ervaring met medium May Kensley
  Wat een fijn gesprek. Helaas waren mijn credits op. Ik ben heel veel wijzer geworden en blij dat ik je bevestiging heb gehad. Ik ga door op mijn eigen pad. Superbedankt bedankt en ik zal je zeker opzoeken wanneer ik daar nood aan heb. Xxx.




Ervaring van Yasmine met medium May Kensley   Ervaring van Yasmine met medium May Kensley   Ervaring van Yasmine geplaatst op 21 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met medium May Kensley
  Ervaring met medium May Kensley
  Beste May, bedankt voor uw tijd en geduld. U vertelt altijd hoe een situatie echt is. Vaak willen mensen dingen horen die ze graag willen. Wil je echt weten hoe het zit? Bel May.




Ervaring van Bebo met medium May Kensley   Ervaring van Bebo met medium May Kensley   Ervaring van Bebo geplaatst op 27 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met medium May Kensley
  Ervaring met medium May Kensley
  May kensley ik wil je heel erg bedanken het invoelen van personen klopte helemaal.alles wat zei klopte een aangename stem heb je ben heel blij dat ik je gebeld heb kan verder nu.
Groetjes leeuwtje.




Ervaring van Leeuwtje met medium May Kensley   Ervaring van Leeuwtje met medium May Kensley   Ervaring van Leeuwtje geplaatst op 7 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met medium May Kensley
  Ervaring met medium May Kensley
  Dank je wel voor de oprechte reading die ik heb mogen ontvangen. Ondertussen had ik toch wat blindheid opgebouwd op sommige vlakken en ik waardeer dat ten zeerste dat je ook hierin klaarheid hebt gebracht. Al mag al het goede aanwezig zijn dan moet men er inderdaad nog voor openstaan.




Ervaring van Do met medium May Kensley   Ervaring van Do met medium May Kensley   Ervaring van Do geplaatst op 1 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met medium May Kensley
  Ervaring met medium May Kensley
  In 1 woord geweldig. Alles klopt tot in de details. Ik stond echt versteld. Zeker een aanrader. Ik heb vele mediums gesproken, maar voor mij ben jij de beste. Bedankt voor het advies hier kan ik zeker wat mee.




Ervaring van A met medium May Kensley   Ervaring van A met medium May Kensley   Ervaring van A geplaatst op 17 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met medium May Kensley
  Ervaring met medium May Kensley
  Hoi May, zoals je al die maanden al zei dat ik moest volhouden en geen contact zoeken heb je gelijk gekregen. Deze ochtend heel vroeg had ik hem ineens aan se telefoon. Hij is zoals je vertelde toch degene geweest die gezwicht is. Verder is het exact zo gegaan zoals je vertelde. Ongelooflijk , wat ben jij goed.

Dankjewel voor de steun die ik van je gekregen heb, groeten, K.




Ervaring van K met medium May Kensley   Ervaring van K met medium May Kensley   Ervaring van K geplaatst op 24 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met medium May Kensley
  Ervaring met medium May Kensley
  Beste May, ik heb u vaker gebeld en elke keer zegt u wat er speelt. Geen beloftes, dingen die men wil horen, maar de waarheid. Uiteindelijk klopt alles wat ze zegt. Ik viel gisteren weg en kon u niet bedanken.




Ervaring van S met medium May Kensley   Ervaring van S met medium May Kensley   Ervaring van S geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met medium May Kensley
  Ervaring met medium May Kensley
  Hallo May,
op korte termijn 6 maand zoals je zegt ben je geweldig goed, alles wat je over de personen die ik vroeg klopte echt een toppertje vind ik hier, al heeft men het nog niet ontdekt blijkbaar, je bent duidelijk en zit er ook altijd pal op over verschillende vragen ook beschrijvingen van personen. Je bent geweldig dus zekers 5 sterren een ontdekte diamant ben je.
liefs je collega Christelle.




Ervaring van collega Christelle met medium May Kensley   Ervaring van collega Christelle met medium May Kensley   Ervaring van collega Christelle geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met medium May Kensley
  Ervaring met medium May Kensley
  Eerlijk en geen gezweef. Alles is zo herkenbaar. Bedankt.




Ervaring van S met medium May Kensley   Ervaring van S met medium May Kensley   Ervaring van S geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met medium May Kensley
  Ervaring met medium May Kensley
  Eerlijke antwoorden. Ik kon alles plaatsen wat u zei. Helaas zijn er minder leuke dingen en heeft u ook allemaal bevestigd. Bedankt en sorry dat ik wegviel.




Ervaring van S met medium May Kensley   Ervaring van S met medium May Kensley   Ervaring van S geplaatst op 17 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met medium May Kensley
  Ervaring met medium May Kensley
  May zit met zoveel rake details, wonderbaarlijk. Leg je sprookjesboek aan de kant en luister naar wat er echt speelt. Je zal de tel mss neerleggen en denken dat was niet waar ik op had gehoopt maar je zal zien het komt wel uit. Topper van formaat. Spijtige is ze kan slechts 3 maanden vooruit kijken, ik zal haar dus vaker moeten bellen. Ze verdient meer pos referenties xx Topper van formaat.




Ervaring van Ki met medium May Kensley   Ervaring van Ki met medium May Kensley   Ervaring van Ki geplaatst op 15 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met medium May Kensley
  Ervaring met medium May Kensley
  May is eerlijk, oprecht en voelt alles goed aan. Dank je wel voor je advies m.b.t mijn dochter. Liefs, Yvonne.




Ervaring van Yvonne met medium May Kensley   Ervaring van Yvonne met medium May Kensley   Ervaring van Yvonne geplaatst op 23 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met medium May Kensley
  Ervaring met medium May Kensley
  Hallo schat, wilde je nog bedanken voor je consult vorige week. We hebben zo lang gesproken dat het gesprek zelfs uitviel. Je hebt diegene precies goed aangevoeld zoals het er toen voor stond. Het gaat nu gelukkig beter. En ik zal zeker je advies opvolgen wat mij betreft. Tot horens weer. Dikke knuffel x.




Ervaring van Cyn met medium May Kensley   Ervaring van Cyn met medium May Kensley   Ervaring van Cyn geplaatst op 16 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met medium May Kensley
  Ervaring met medium May Kensley
  Beste May Kensley, alles wat u zei klopt tot in de detail. Bepaalde dingen kon ik niet plaatsen, omdat ik daar niet op de hoogte van ben. Aanrader.




Ervaring van S met medium May Kensley   Ervaring van S met medium May Kensley   Ervaring van S geplaatst op 30 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met medium May Kensley
  Ervaring met medium May Kensley
  Dank je wel May Kensley, dit is leuk om iemand te bellen die goed kan invoelen, de beschrijving van de personen klopte volledig je raad ga ik zeker opvolgen, ik wens je heel veel succes toe warme knuffel .




Ervaring van Ch <3 met medium May Kensley   Ervaring van Ch <3 met medium May Kensley   Ervaring van Ch <3 geplaatst op 27 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met medium May Kensley
  Ervaring met medium May Kensley
  Lieve May

Bedankt. Je bent super. Je voelt en ziet als de besten . Alles wat je zegt klopt perfect .
Liefs
Kat.




Ervaring van Kat met medium May Kensley   Ervaring van Kat met medium May Kensley   Ervaring van Kat geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met medium May Kensley
  Ervaring met medium May Kensley
  May is een schat. Ze is super lief, soft spoken en kan soms zelfs streng zijn maar dat wordt gewaardeerd. Ik vind haar oprecht een aanwinst voor de lijn.




Ervaring van Fatima met medium May Kensley   Ervaring van Fatima met medium May Kensley   Ervaring van Fatima geplaatst op 19 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met medium May Kensley
  Ervaring met medium May Kensley
  May is een schat. Ze is super lief, soft spoken en kan soms zelfs streng zijn maar dat wordt gewaardeerd. Ik vind haar oprecht een aanwinst voor de lijn.




Ervaring van Fatima met medium May Kensley   Ervaring van Fatima met medium May Kensley   Ervaring van Fatima geplaatst op 19 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met medium May Kensley
  Ervaring met medium May Kensley
  Lieve May, dank je wel voor je wijze woorden en advies. Je bent een schat van een mens eerlijk en oprecht. Zonder wat te zeggen wist jij precies te vertellen wat er afspeelt in mijn leven. Voor mij ben jij de beste. Helaas verbrak mijn verbinding maar ik zal je zeker weer gauw bellen. Heel veel liefs van mij het meisje waardoor beide emotioneel.




Ervaring van Hoop met medium May Kensley   Ervaring van Hoop met medium May Kensley   Ervaring van Hoop geplaatst op 8 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met medium May Kensley
  Ervaring met medium May Kensley
  Deze vrouw verdiend een mega dikke pluim. Je hebt me heel wat bijzonder mooie wijsheden meegegeven. Waarvoor dank.
Vanwege de vrouw met de connectie met het paard.




Ervaring van karo met medium May Kensley   Ervaring van karo met medium May Kensley   Ervaring van karo geplaatst op 5 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met medium May Kensley
  Ervaring met medium May Kensley
  Lieve May, bedankt voor je heldere inzichten. Vooral om jou op mijn levenspad te mogen ontmoeten. Wie goed doet, goed ontmoet. Thierry.




Ervaring van Thierry met medium May Kensley   Ervaring van Thierry met medium May Kensley   Ervaring van Thierry geplaatst op 10 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met medium May Kensley
  Ervaring met medium May Kensley
  Lieve May, ik wil je ontzettend bedanken voor het liefdevolle gesprek en de inzichten die je mij hebt gegeven. Je weet mensen heel goed te lezen en te doorgronden. Het contact met mijn overleden moeder was goud. Bedankt voor alles en hoop je over een tijd weer te spreken.




Ervaring van Soldaatje met medium May Kensley   Ervaring van Soldaatje met medium May Kensley   Ervaring van Soldaatje geplaatst op 3 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met medium May Kensley
  Ervaring met medium May Kensley
  Lieve May, ik wil je ontzettend bedanken voor het liefdevolle gesprek en de inzichten die je mij hebt gegeven. Je weet mensen heel goed te lezen en te doorgronden. Het contact met mijn overleden moeder was goud. Bedankt voor alles en hoop je over een tijd weer te spreken.




Ervaring van Soldaatje met medium May Kensley   Ervaring van Soldaatje met medium May Kensley   Ervaring van Soldaatje geplaatst op 2 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met medium May Kensley
  Ervaring met medium May Kensley
  Ik heb jou al eerder gebeld en wilde je nog zeggen dat alles wat je me vertelde al is uitgekomen. Dankjewel voor jou duidelijke consult van vandaag . Je kon zelfs zien waar de persoon waarover ik sprak nu mee bezig is. Je hebt me duidelijk laten inzien wat zijn bedoeling met mij is en waarom hij zich zo gedraagt. Ik twijfelde al zo lang aan zijn oprechtheid en je hebt al mijn twijfels ineens weg genomen. Ik ben u zo dankbaar Roos .




Ervaring van Roos met medium May Kensley   Ervaring van Roos met medium May Kensley   Ervaring van Roos geplaatst op 1 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumfriesland.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumfriesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumfriesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumfriesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden