Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumfriesland.nl


  Mediums uit Friesland geven nu hulp
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online mediums uit Friesland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumfriesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Lieve Anke alles wat je zegt klopt, nu kan ik weer vooruit gaan. Ik bel je zeker weer op. Liefs Vera.




Ervaring van Vera met medium Anke   Ervaring van Vera met medium Anke   Ervaring van Vera geplaatst op 22 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Ashraya
  Ervaring met medium Ashraya
  Als je nu van je sokken wilt geblazen worden moet je haar bellen. Dit heb ik in al die jaren nog NOOIT meegemaakt.
De voorspellingen wacht ik af maar hoe je een situatia persoon kan omschrijven is ongelooflijk. Zo snel en vlot, ik bel je zeker nog. Heel erg bedankt Ashraya.




Ervaring van Nathalie met medium Ashraya   Ervaring van Nathalie met medium Ashraya   Ervaring van Nathalie geplaatst op 22 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met medium Alex
  Ervaring met medium Alex
  Een mooi consult gehad van deze man. Is snel en duidelijk, ook als iets nog niet zeker is, zal hij het zeggen. Dit omdat dingen nog iets te vroeg zijn. Maar wat me blij maakt is dat er deze maand nog contact komt. Ben benieuwd en laat het jou nog wel weten .




Ervaring van Blije beller met medium Alex   Ervaring van Blije beller met medium Alex   Ervaring van Blije beller geplaatst op 22 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Lieve lieve Thaiis bedankt om er altijd te zijn voor mij ook al ben ik heel onzeker. Ik weet dat ik geduld moet hebben en dat alles in orde komt maar ja die onrust in mij soms wat teveel. Bedankt lieve schat.




Ervaring van Rita van Keymeulen met medium Thaiis   Ervaring van Rita van Keymeulen met medium Thaiis   Ervaring van Rita van Keymeulen geplaatst op 22 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Sorry Sabine, ik viel in een keer weg mijn tegoed was op, dankjewel voor je mooie reading liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met medium Sabine   Ervaring van Nathalie met medium Sabine   Ervaring van Nathalie geplaatst op 22 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sanne
  Ervaring met medium Sanne
  Prachtig en lieve vrouw, heel aangenaam om mee te praten en ook wat ze wist te vertellen, echt super consult gehad.

Dankjewel lieverd xxxxx
.




Ervaring van E met medium Sanne   Ervaring van E met medium Sanne   Ervaring van E geplaatst op 22 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Wouw , pracht dame , aangenaam gesprek gehad en voelde dingen aan die ze eigenlijk niet kon weten , jammer dat mijn belkrediet op was .




Ervaring van A met medium Karlien   Ervaring van A met medium Karlien   Ervaring van A geplaatst op 22 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Geweldige vrouw stelt mij altijd gerust en draait er geen doekjes om. Bedankt er zijn al veel dingen uitgekomen, nu de rest hopelijk ook.




Ervaring van Sonia met medium Sissy   Ervaring van Sonia met medium Sissy   Ervaring van Sonia geplaatst op 21 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga, je weet dat ik dat het oprecht meen. ALLEEN MAAR WAARDERING VOOR JOU. Altijd oprecht, gezellig maar vooral zuiver,
Thanks xxNY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 21 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Sabine je had mij afgelopen week voorspelt dat ik contact zou krijgen met een oude vriend. Ik snapte er niets van tot vandaag het berichtje binnenkwam, ik sta verbaasd. Je bent echt goed.




Ervaring van Lydia met medium Sabine   Ervaring van Lydia met medium Sabine   Ervaring van Lydia geplaatst op 21 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissi
  Ervaring met medium Sissi
  een heel lieve dame die oprecht zegt wat ze doorkrijgt.
draaid niet rond de pot.
ook een heel goed gevoel gekregen na het gesprek met haar, had weer energie en batterijen waren opgeladen
hartelijk dank hiervoor.




Ervaring van JJ met medium Sissi   Ervaring van JJ met medium Sissi   Ervaring van JJ geplaatst op 21 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met medium Qikyra
  Ervaring met medium Qikyra
  Gisteren met haar voor de eerste keer gebeld. Man zo zalig om te horen dat ze de grootouders van L doorkreeg met boodschappen over hem. Wat maakt dat je heel zuiver bent. Je had nog vanalles doorgekregen, maar had te weinig opgeladen waardoor we niet meer verder konden. Ik bel je zeker terug want het vervolg wil ik nog wel weten. Voor nu was het vooral over L. Zooo zuiver is zalig om te horen. Liefs Moeke.




Ervaring van Ikke met medium Qikyra   Ervaring van Ikke met medium Qikyra   Ervaring van Ikke geplaatst op 21 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Ze is zo geduldig. Ik blijf maar vragen en ze heeft heel rustig antwoord. Ik hoop dat dit keer wel lukt, heb geen zin meer om te wachten. Het voelde zo goed die avond ,maar wil mezelf ook niet ophypen. Spannend.




Ervaring van Voetbal met medium Cassandra   Ervaring van Voetbal met medium Cassandra   Ervaring van Voetbal geplaatst op 20 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Dag Vitta, Hartelijk dank vr het gesprek van daarnet (20/11). Het is een hele opluchting om met iemand te kunnen praten, die meteen op dezelfde golflengte zit. Ik had het gevoel dat 'k met u over alles kon praten, heel fijn, warme groet.




Ervaring van Myriam met medium Vitta   Ervaring van Myriam met medium Vitta   Ervaring van Myriam geplaatst op 20 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Meine, dank je voor de afgelopen 2 jaar tijd dat je me al steunt. We houden hoop. Ik wil je nogmaals bedanken, ik heb zoveel aan jou ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Er zijn al zoveel voorspellingen al uitgekomen, wow chapeau. Je bent een top vent. Mensen bel Meine hij zit heel juist met zijn gevoel en readingen. Liefs, Louise-Groningen.




Ervaring van Louise met medium Meine   Ervaring van Louise met medium Meine   Ervaring van Louise geplaatst op 20 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Hele leuke dame om mee te praten. Twee voorspellingen zijn uitgekomen. Nu nog de ene, die brede man :).




Ervaring van Sel met medium Sabine   Ervaring van Sel met medium Sabine   Ervaring van Sel geplaatst op 19 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Jarno
  Ervaring met medium Jarno
  Dank je wel Jarno voor jouw eerlijkheid. Gesprekken met jou zijn altijd heel verhelderend en open.




Ervaring van Malika met medium Jarno   Ervaring van Malika met medium Jarno   Ervaring van Malika geplaatst op 19 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  We hebben een fijn gesprek gehad. Ik zou je zoals beloofd nog laten weten of hij die woensdag is gekomen; hij is niet gekomen, maar hij heeft wel iets van zich laten horen. We hebben weer contact en we proberen er samen uit te komen. Nogmaals bedankt voor het fijne gesprek.




Ervaring van Anika met medium Monique   Ervaring van Anika met medium Monique   Ervaring van Anika geplaatst op 19 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Meine is een topper en goed in ze waarnemingen. Hij geeft rust en stelt je ook gerust als je het even niet meer weet. Dank je wel voor alles x.




Ervaring van Engeltje met medium Meine   Ervaring van Engeltje met medium Meine   Ervaring van Engeltje geplaatst op 19 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Mathilde, je hebt me zo goed geholpen. Je voelde alles maar dan ook alles perfect aan. Alles wat je zei was helemaal juist. Ben zo blij dat ik het nu zeker weet en wat ik moet doen. Hartelijke dank.




Ervaring van Nancy met medium Mathilda   Ervaring van Nancy met medium Mathilda   Ervaring van Nancy geplaatst op 19 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Wouw Nina Topdame en ondertussen mijn vaste bel maatje hier op de lijn. Gewoon omdat je een toppertje bent he. Liefs A.




Ervaring van A. met medium Nina   Ervaring van A. met medium Nina   Ervaring van A. geplaatst op 19 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Johan, bedankt voor het aangename gesprek. Je voelde de dingen aan zoals ze zijn, zonder ik ook maar iets hoefde te zeggen. Was aangenaam verrast.




Ervaring van S.A met medium Johan   Ervaring van S.A met medium Johan   Ervaring van S.A geplaatst op 19 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Han
  Ervaring met medium Han
  Han, heel eerlijk man voelde onmiddelijk aan wat er speelde, zonder enige uitleg .
Ik had liever ander dingen gehoord, maar wat hij zei en voelde was wel hard to hear, but so true .
Bedankt Han, je bent een super consulent en ik zal inderdaad de oude boeken dichtdoen en openstaan voor de nieuwe dingen die 2020 mij te bieden hebben want dat zag er wel heel mooi uit .




Ervaring van An met medium Han   Ervaring van An met medium Han   Ervaring van An geplaatst op 19 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met medium Gabie
  Ervaring met medium Gabie
  Liefste Gabie, na veel proberen kreeg ik je dan toch eindelijk te pakken gaf je een foto en je wist meteen wat er allemaal gaande was, zonder dat ik je maar iets gezegd had super aangename dame om aan de lijn te hebben een dikke aanrader, top medium.




Ervaring van AJ met medium Gabie   Ervaring van AJ met medium Gabie   Ervaring van AJ geplaatst op 19 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Mevrouw Desteny, hartelijk dank voor uw wijze woorden. Geruststellend en duidelijk. De lange stilte en de komende verjaardag. ik laat u weten hoe het gegaan is.




Ervaring van M E met medium Desteny   Ervaring van M E met medium Desteny   Ervaring van M E geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Lieve Sabine, ik heb je afgelopen week opnieuw gebeld; je zei iets ivm een vakantie wat ik absoluut niet kon plaatsen, heel rustig zei je dat ik even moest afwachten en dat het heel snel duidelijk zou worden. Ongelooflijk maar waar, 2 dagen later wordt ik uitgenodigd om mee op vakantie te gaan, zelfs op de manier dat jij zei en in de periode die je zei.
Je hebt het al vaker helemaal correct gehad, maar echt ongelofelijk hoe sterk je mooie gaves zijn.

Dank je wel om deze te willen delen met ons.

Veel liefs xxxe.




Ervaring van E. met medium Sabine   Ervaring van E. met medium Sabine   Ervaring van E. geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Lieve Karine,
Al spreek ik je nu wekelijks of maandelijks je blijft hetzelfde zeggen.
Dit geeft me zoveel rust en ik blijf erin geloven.
Jij bent en blijft de beste.
Liefs je vaste beller S.




Ervaring van S met medium Karine   Ervaring van S met medium Karine   Ervaring van S geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Tabitha
  Ervaring met medium Tabitha
  Lieve Tabitha, zoals beloofd hier mijn 1e bedankje voor jou op mediums.nl. We kennen mekaar al maanden maar het voelt voor mij alsof ik je al jarenlang ken. Je bent supergoed en betrouwbaar en zit er nooit naast. Het maakt niet uit als iets (wat) langer duurt maar uiteindelijk komen al jouw voorspellingen wel uit. Ik heb daar dus alle vertrouwen in en wacht gewoon erop. Mijn kwestie is nogal pittig maar dankzij jouw antwoorden en adviezen heb ik alle vertrouwen in een hele goede en mooie afloop. Ik houd je van alles op de hoogte zodra er nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden. Je krijgt ook de hartelijke groeten van mijn vriendin S en ook een bedankje. God bless u my angel and keep up the good work. Succes in al wat je doet.

Judy xxx .




Ervaring van Judy met medium Tabitha   Ervaring van Judy met medium Tabitha   Ervaring van Judy geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Beste Nina, Je bent een zeer goede paragnoste want je kon zeer zeldzame dingen zeggen uit mijn verleden. Het leek net of je er had gestaan met een bandopnemer. Je geeft ook heel veel steun voor de toekomst en heb er het volste vertrouwen in dat alles uitkomt. Trouwens er zijn al dingen die uitgekomen zijn.




Ervaring van AgP met medium Nina   Ervaring van AgP met medium Nina   Ervaring van AgP geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Paloma
  Ervaring met medium Paloma
  Ik bel Paloma geregeld en elke keer weet zij mij weer op weg te helpen. Ze kan goed invoelen ook bij de ander en helpt je met de juiste stappen te zetten. Haar voorspellingen beginnen uit te komen en Paloma geeft goede adviezen hoe te handelen in mijn geval in de liefde. Ze geeft me vertrouwen maar praat je zeker niet naar de mond. Ook als het minder leuk is, vertelt zij het. Dat maakt haar consult juist zo sterk. Met liefde helpt ze je op weg. Aanrader.




Ervaring van Sandra met medium Paloma   Ervaring van Sandra met medium Paloma   Ervaring van Sandra geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabrina.P
  Ervaring met medium Sabrina.P
  Dag Sabrina, Hartelijk dank vr het gesprek van daarnet. U voelde me onmiddellijk goed aan, waardoor ik een bepaalde rust over mij kreeg, Warme groet.




Ervaring van Myriam met medium Sabrina.P   Ervaring van Myriam met medium Sabrina.P   Ervaring van Myriam geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoya
  Ervaring met medium Zoya
  Lieve Zoya, kort maar super krachtig. Veel Dank Lieve Dame J.




Ervaring van Vroege maandagochtendvogel met medium Zoya   Ervaring van Vroege maandagochtendvogel met medium Zoya   Ervaring van Vroege maandagochtendvogel geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Super medium. Hij geeft mij heel veel duidelijkheid en rust. Ik bel je zeker nog een keer terug. Dit is echt een medium to the point die eerlijk is. Je kon situaties goed uitleggen. Nu heb ik een beter inzicht en ga ik met een vertrouwde instelling mijn weg tegemoet.




Ervaring van Shanna met medium Gazali   Ervaring van Shanna met medium Gazali   Ervaring van Shanna geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Beste Stephanie, dank, dank, dank voor uw geduld. Oprecht zuivere stem/persoon. Uw energie, laat deze u eeuwig beschermen.

Zo zuiver, sommige collega's van u bezitten deze kracht ook.

Liefs M.




.




Ervaring van Marieke met medium Stephanie   Ervaring van Marieke met medium Stephanie   Ervaring van Marieke geplaatst op 17 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoya
  Ervaring met medium Zoya
  Lieve Zoya,

Hartelijk dank voor het mooie gesprek. Ik belde gespannen en hing ontspannen op. Ik sta nu weer volledig in mijn kracht.




Ervaring van E met medium Zoya   Ervaring van E met medium Zoya   Ervaring van E geplaatst op 17 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumfriesland.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumfriesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumfriesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumfriesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden